KELUARGA PELAJAR UPM TIMPA KEMALANGAN TERIMA SUMBANGAN KECEMASAN DARIPADA WAZAN UPM | PUSAT PENGURUSAN WAKAF, ZAKAT DAN ENDOWMEN (WAZAN)
» BERITA » KELUARGA PELAJAR UPM TIMPA KEMALANGAN TERIMA SUMBANGAN KECEMASAN DARIPADA WAZAN UPM

Keluarga pelajar UPM yang ditimpa kemalangan ketika dalam perjalanan menuju ke Masjid semalam menerima sumbangan kecemasan daripada Pusat Pengurusan Wakaf Zakat dan Endowmen (WAZAN) malam tadi.

Keluarga Muhammad Zahirul yang berada di hospital itu sedang menunggu Zahirul yang diletakkan di zon kecemasan sambil di santuni oleh pegawai WAZAN dan Bahagian Hal Ehwal Pelajar UPM.

Sumbangan telah disampaikan oleh Ketua Seksyen Agihan dan Program WAZAN dan sambil ditemani oleh Ketua Seksyen Kutipan Zakt dan Pemasaran WAZAN.

Zahirul dikatakan parah dan dikejarkan di hospital sejurus selepas kemalangan berlaku.

Tarikh Input: 08/11/2023 | Kemaskini: 15/01/2024 | rizal_helmi

SXEdHAG~