Pelajar Asnaf Kelas Pertama Terus Diberikan Perhatian | CENTRE FOR MANAGEMENT OF WAQF, ZAKAT AND ENDOWMENT (WAZAN)
» NEWS » Pelajar Asnaf Kelas Pertama Terus Diberikan Perhatian

Pelajar Asnaf Kelas Pertama Terus Diberikan Perhatian

UPM Serdang - Pelajar-pelajar Asnaf Kelas Pertama terus diberikan perhatian dari Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN), Universiti Putra Malaysia menerusi Program Neuro-Linguistik (NLP).

Program siri kedua ini dianjurkan pada 12 November 2020 lalu yang dihadiri oleh 100 pelajar asnaf yang terpilih dari siri pertama yang dianjurkan sempena Bulan Wakaf dan Zakat 2020 21 November lalu.

Pelajar-pelajar asnaf ini dinilai menerusi penilaian pencapaian CGPA melebihi 3.70 setiap semester ini amat memerlukan program seumpama ini yang dilihat sebagai satu usaha mengekalkan kecemerlangan mereka sebagai asnaf kelas pertama sehingga penghujung pengajian mereka di UPM.

Program yang dibimbing oleh Dr. Hanina selaku jurulatih yang berpengalaman dalam memberikan motivasi, tunjuk ajar dalam aspek keterampilan dan pembetukkan akhlak ini akan memberikan impak terhadap kejayaan mereka.

Date of Input: 26/12/2020 | Updated: 26/12/2020 | rizal_helmi

SXETLAI~