DELEGASI UPM ZIARAH WARIS ALLAHYARHAM DR. NIK MOHD FAIZ | CENTRE FOR MANAGEMENT OF WAQF, ZAKAT AND ENDOWMENT (WAZAN)
» NEWS » DELEGASI UPM ZIARAH WARIS ALLAHYARHAM DR. NIK MOHD FAIZ

DELEGASI UPM ZIARAH WARIS ALLAHYARHAM DR. NIK MOHD FAIZ

Bangi - 6 Jan - Naib Canselor UPM, YBhg. Dato' Prof. Dr Mohd Roslan Sulaiman serta delegasi UPM menziarahi keluarga Allahyarham Dr. Nik Mohd Faiz yang meninggal dunia Disember lalu.

Tujuan YBhg Dato' Naib Canselor serta delegasi UPM yang hadir adalah bertujuan untuk bagi menziarahi balu Allahyarham yang merupakan staf UPM (yang berkhidmat di Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan) dan ibu mertua Allahyarham yang merupakan pesara UPM di kediaman mereka di sini hari ini.

Delegasi UPM yang menziarahi keluarga Allahyarham Dr. Nik Mohd Faiz terdiri daripada Pendaftar UPM, En. Muhazam Mansor, Dekan Fakulti Perubatan Veterinar, Dato' Prof. Dr. Mohd Azmi Mohd Lila, Presiden Persatuan Pegawai Akademik UPM, Prof. Dr. Jalila Abu, Presiden Persatuan Pentadbir UPM, En. Zuhaimi Abdul Rahim dan wakil dari WAZAN UPM.

Semoga Roh Allahyarham Dr. Nik Mohd Faiz tergolong dalam kalangan orang-orang yang beriman. Amin YRA.

Date of Input: 06/01/2023 | Updated: 06/01/2023 | rizal_helmi

SXEUCAu~