WAZAN Guna Fintech Teknologi! | PUSAT PENGURUSAN WAKAF, ZAKAT DAN ENDOWMEN (WAZAN)
» BERITA » WAZAN Guna Fintech Teknologi!

WAZAN Guna Fintech Teknologi!

UPM, 23 Mac 2019 – WAZAN telah menerima kehadiran seorang tetamu istimewa dari syarikat SNAPnPay. Dr Razali Othman bersama Ustaz Nuruliman telah bersua muka bersama saudara Shahril yang merupakan ceo syarikat. Pertemuan ini merupakan langkah bijak dalam kerangka WAZAN menjalinkan kerjasama dengan pusat pengurusan teknologi maklumat yang pakar dan berkaliber. Tambahan lagi, encik Shahril juga memiliki kemahiran dan pengalaman yang banyak kerana beliau sendiri telah berkecimpung lebih sepuluh tahun dalam bidang sains dan teknologi maklumat (IT).

Kehadiran saudara Shahril telah membolehkan WAZAN mendapatkan pelbagai input penting berkaitan teknologi makulmat dan sistem perkomputeran iaitu fintech teknologi. Hal ini kerana, WAZAN menyedari pengurusan sistem teknologi dan pemantapan pengaplikasian perisian komputer pasti meningkatkan lagi sistem pengurusan WAZAN. Di samping itu, saudara Shahril turut memberikan galakan dan dorongan postitif kepada semua staf WAZAN untuk memahirkan diri dalam teknologi maklumat. Semoga perkongsian dan kepakaran encik Shahril akan mampu memacu  visi dan misi WAZAN iaitu meletakkan wakaf dan zakat di arus perdana

Tarikh Input: 25/03/2019 | Kemaskini: 25/03/2019 | m.jazmi

SXDdNAZ~