Kembara WAZAN Di SMK Desa Serdang Sempena UPM@Desa Serdang Digital Knowledge | PUSAT PENGURUSAN WAKAF, ZAKAT DAN ENDOWMEN (WAZAN)
» BERITA » Kembara WAZAN di SMK Desa Serdang sempena UPM@Desa Serdang Digital Knowledge

Kembara WAZAN di SMK Desa Serdang sempena UPM@Desa Serdang Digital Knowledge

SMK Desa Serdang, 27 November 2019 – WAZAN turut sama menyertai pameran sempena UPM@Desa Serdang Digital Knowledge. Program ini bertujuan untuk mempamerkan bentuk-bentuk system digital yang ada pada WAZAN. Antara sistem yang telah wujud pada WAZAN sendiri adalah e-Barakah, MySadaqah, dan juga e-Zakat.

Antara peserta yang terlibat adalah pelajar dari tingkatan empat dan lima SMK Desa Serdang. Turut sama hadir adalah pegawai-pegawai daripada UPM. Menteri Komunikasi Dan Multimedia YB Tuan Gobind Singh Deo turut hadir bagi merasmikan serta memeriahkan suasana di majlis ini.

Tarikh Input: 30/09/2019 | Kemaskini: 30/09/2019 | nuruliman

SXEXSAK~