Potensi Pelajar Digilap Menerusi Kem Pembangunan Mahasiswa Cemerlang | CENTRE FOR MANAGEMENT OF WAQF, ZAKAT AND ENDOWMENT (WAZAN)
» NEWS » Potensi pelajar digilap menerusi Kem Pembangunan Mahasiswa Cemerlang

Potensi pelajar digilap menerusi Kem Pembangunan Mahasiswa Cemerlang

Oleh Nuruliman Ibrahim
Foto Muhammad Jazmi Jusoh

MORIB, 22 September - Umumnya hari ini ramai yang mengaitkan golongan asnaf dengan isu kemunduran dan keciciran dalam pendidikan. Sebahagian yang lain pula sering dipalitkan dengan pelbagai gejala sosial dan sebagainya.

Meski pun kita semua sedar bahawa dakwaan tersebut adalah amat tidak adil dan hanya bersifat persepsi negatif tanpa asas, namun begitu bukanlah mudah untuk kita menjernihkan semua tanggapan yang dilontarkan dalam masa yang sama.

Bagi mempertingkatkan potensi para penerima bantuan zakat yang memeprolehi PNGK 2.5 ke bawah, Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN) UPM telah menganjurkan Siri Pertama Kem Pembangunan Mahasiswa Cemerlang dari 22 - 24 September 2017. - WAZAN Online

Maaf, kandungan sedang dikemaskini...

Updated:: 04/11/2017 [nuruliman]

CENTRE FOR MANAGEMENT OF WAQF, ZAKAT AND ENDOWMENT (WAZAN)