SESI PENYAMPAIAN KECEMERLANGAN STAF TINGKATKAN MOTIVASI STAF WAZAN | CENTRE FOR MANAGEMENT OF WAQF, ZAKAT AND ENDOWMENT (WAZAN)
» NEWS » SESI PENYAMPAIAN KECEMERLANGAN STAF TINGKATKAN MOTIVASI STAF WAZAN

SESI PENYAMPAIAN KECEMERLANGAN STAF TINGKATKAN MOTIVASI STAF WAZAN

UPM SERDANG - Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN) UPM mengadakan satu sesi penyampaian kepada para staf yang cemerlang pada setiap bulan. Penyampaian sijil kecemerlangan ini diputuskan dalam Mesyuarat Pengurusan WAZAN dengan tujuan memberikan motivasi kepada para staf untuk mempertingkat daya usaha dan kecemerlangan dalam kerjaya di WAZAN UPM.

Menurut Pengarah WAZAN UPM, Prof. Madya Dr. Mohd Daud Awang, "WAZAN adakan satu anugerah staf cemerlang pada setiap bulan kerana ingin memberikan semangat dan motivasi kepada semua staf untuk terus mempertingkatkan kecemerlangan di WAZAN", katanya ketika menyampaikan sijil penghargaan kecemerlangan kepada Cik Maznur Nazila Moin dan En. Ahmad Syazwan Basri dalam satu majlis rinkas anjuran Kelab Kebajikan Staf WAZAN.

Date of Input: 28/02/2022 | Updated: 01/03/2022 | rizal_helmi

SXEZIA2~