UPM Cares | CENTRE FOR MANAGEMENT OF WAQF, ZAKAT AND ENDOWMENT (WAZAN)
» [ MYSADAQAH™ ] » UPM Cares

UPM Cares

Hulurkan sumbangan anda SEKARANG!

 

KEMPEN SUMBANGAN TABUNG UPMPRIHATIN@WAZAN
 
Tahukah ANDA?
 
Penularan pandemik COVID19 telah memberi kesan kepada warga UPM, khususnya para pelajar dalam kalangan keluarga yang berpendapatan kecil. Ramai yang menghadapi masalah menjelaskan yuran pengajian, dan menyediakan keperluan asas pembelajaran seperti pakej internet, laptop dan sebagainya. Ada dalam kalangan mereka yang masih berada di kolej-kolej kediaman. Mereka memerlukan bantuan makanan, barangan keperluan harian seperti sabun, ubat gigi dan sebagainya.
 
Sementara itu, warga UPM yang berpendapatan rendah juga memerlukan bantuan bagi menampung perbelanjaan luar jangka demi memastikan bekalan makanan mereka di rumah adalah mencukupi sepanjang tempoh PKP tersebut. Bagi membantu mengurangkan bebanan mereka, WAZAN mengambil inisiatif melancarkan KEMPEN SUMBANGAN TABUNG UPM PRIHATIN.
 
Oleh itu, saya mengajak diri saya, pimpinan tertinggi UPM, dan seluruh warga UPM, termasuk para Alumni serta masyarakat luar untuk bersama meringankan beban warga yang memerlukan dengan menghulurkan sedikit sumbangan ikhlas tuan/puan ke TABUNG UPMPRIHATIN@WAZAN menerusi aplikasi gerbang paygate TABUNG UPM PRIHATIN@WAZAN.
 
APA YANG ANDA PERLU BUAT?
 
ANDA hanya perlu,
  • Layari https://wazan.upm.edu.my/mysadaqah/tabung_upm_prihatin-10623,
  • Isikan maklumat yang diminta seperti seperti nama, No. Kad Pengenalan, No. Telefon dan Email,
  • Jangan Lupa – masukkan KETERANGAN/DETAILS SUMBANGAN, misalnya sumbangan pelajar, sumbangan pelajar asnaf, sumbangan staf, sumbangan staf barisan hadapan dan sebagainya,
  • Anda boleh membuat sumbangan samaada menerusi Kad Kredit atau Pindahan Wang Bank Secara Atas Talian/Online Bank Transfer,
  • ANDA akan dibekalkan dengan resip SUMBANGAN. Sumbangan ANDA adalah layak untuk mendapat pengecualian cukai.
 
Terima Kasih atas Sumbangan Ikhlas ANDA, dan
Terima Kasih kerana membuat mereka Tersenyum.
 
 
HJ. RAZALI BIN OTHMAN
Pengarah
Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN)
Universiti Putra Malaysia (UPM)

Updated:: 27/06/2021 [rizal_helmi]

MEDIA SHARING

BUKVNAL:13:49