Tuisyen Online OSEM @ WAZAN | CENTRE FOR MANAGEMENT OF WAQF, ZAKAT AND ENDOWMENT (WAZAN)
» GIVING » Charity Sales » Tuisyen Online OSEM @ WAZAN

Tuisyen Online OSEM @ WAZAN

Ayuh tingkatkan prestasi pembelajaran anak-anak bersama OSEM Leading Revision App sambil menyumbang untuk pelbagai projek dan aktiviti WAZAN UPM

Sukacita dimaklumkan bahawa Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN) Universiti Putra Malaysia telah didaftarkan sebagai Reseller  berkonsepkan tuisyen dalam talian yang merupakan aplikasi ulangkaji pelajaran No. 1 di Malaysia.

Aplikasi  boleh dipasang secara PERCUMA ke dalam sebarang peranti dan semua telefon pintar dengan mengetik https://osem.me/download  bagi mendapatkan aplikasi  dalam versi BASIC bersama "Free Trial for 3 lessons".

Untuk menaiktaraf aplikasi  dari versi BASIC ke versi PREMIUM, anda perlu memasukkan PREMIUM CODE yang boleh didapati daripada WAZAN UPM.

Aplikasi  dikuasakan berasaskan tiga (3) platform utama iaitu OSEM Student, OSEM Teacher dan OSEM Reseller.

Updated:: 25/03/2019 [nuruliman]

CENTRE FOR MANAGEMENT OF WAQF, ZAKAT AND ENDOWMENT (WAZAN)
+603 9769 8993/6156
+603 9769 2048