WAZAN-BANK RAKYAT RANCANG PERKASA WAKAF TUNAI, INFAK/SEDEKAH | PUSAT PENGURUSAN WAKAF, ZAKAT DAN ENDOWMEN (WAZAN)
» BERITA » WAZAN-BANK RAKYAT RANCANG PERKASA WAKAF TUNAI, INFAK/SEDEKAH

WAZAN-BANK RAKYAT RANCANG PERKASA WAKAF TUNAI, INFAK/SEDEKAH

UPM Serdang, 3 Jan - Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN) Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima kunjungan wakil Bank Rakyat dalam usaha memperkasakan wakaf tunai, infak/sedekah.

Pemerkasaan wakaf tunai, infak/sedekah ini adalah salah satu usaha mempertingkatkan dana wakaf, infak/sedekah agar dapat memperbanyakkan lagi usaha untuk membantu warga UPM yang memerlukan selain bantuan melalui dana zakat.

WAZAN UPM menerusi Pengarahnya Prof. Madya Dr. Mohd Daud Awang berkata, WAZAN UPM menyambut baik hasrat untuk memperkasakan wakaf, infak/sedekah yang dihasratkan oleh Bank Rakyat yang bertujuan untuk mempertingkatkan kutipan dana Wakaf Ilmu UPM dan Dana Tabung UPM Prihatin @WAZAN.

Tarikh Input: 04/01/2023 | Kemaskini: 04/01/2023 | rizal_helmi

SXDcXAM~